محل تبلیغات شما

کنسانتره چیست؟

1 - شکل غلیظ شدة بعضی از مواد.

2 - ماده ای که آب آن تحت فشار گرفته شود، افشره . (عصاره ).

حال کنستانتره  برای محصولات معدنی.دامی ونیز غذایی صورت میگیرد

که برایتان شرح خواهم داد.

فرآوري(کانه ارایی) مواد معدني

مواد معدني استخراج شده از معادن براي اينکه قابل استفاده در صنعت باشند بايد فرآوري شوند. مواد معدنی کم عیار برای ورود به بازار مصرف نیاز به یکسری عملیات تغلیظ و پرعیارسازی دارند. بخش فرآوري در معدن با هدف حذف مواد ناخواسته (باطله) و افزايش عيار ماده معدني (توليد کنسانتره) نقش واسطه بخش معدن و صنايع مختلف را ايفا مي‌نمايد. بخش فرآوري معدن فراهم کننده خوراک اوليه تمام کارخانجات ذوب و تغليظ فات در صنعت متالورژي مي‌باشد. 
در مورد مواد غير في يا همان کانيهاي صنعتي نيز تقريباً تمامي صنايع مهم اقتصادي کشورها مانند صنايع شيميايي، کشاورزي، ساختمان، سراميک، ذوب فات و حتي پزشکي، تماماً به گونه‌اي مصرف کننده مواد معدني هستند و اولين مرحله از خالص‌سازي اين مواد در بخش فرآوري معدن صورت مي‌گيرد. علم فرآوری مواد معدنی از آنجا دارای اهمیت است که بدون انجام فرآیند پرعیار سازی، مواد معدنی استخراج شده قابل کاربرد مستقیم در صنعت نمی باشند و عملا فعالیت های معدنی که پایه اکثر فعالیتهای اقتصادی هستند با چالش های جدی روبرو می شوند. انجام عملیات فرآوری، موجب افزایش ارزش افزوده ماده معدنی شده و در نتیجه فعالیت های معدنی از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر می شود.

بایه مثال ساده بهتر متوجه میشید

خب درموادمعدنی. فی. مثل شمش. هرف. اره شمش مس.طلا که. گانگ یاباطله ان جداشده  ویابه اصطلاح (کانه ارایی وفراوری شده  ). حالا ملتفت شدید.؟؟؟؟.

 

2**کنستانتره طیور

خوراک دام (نشخوارکنندگان) از دو بخش مواد متراکم (کنسانتره) و مواد علوفه ای تشکیل شده است. در واقع اصطلاح کنسانتره در خوراک نشخوارکنندگان به نوعی مترادف دان آماده طیور می باشد. لذا در نشخوارکنندگان اطلاح کنسانتره درصدی یا پیش مخلوط مترادف کنسانتره در طیور است.

کنسانتره مجموعه ای متوازن و متراکم از مواد مغذی مورد نیاز دام و طیور می باشد که به منظور سهولت ساخت خوراک در کم ترین زمان ممکن و کاهش هزینه های مربوط به خوراک، در مقیاس وسیع ساخته شده و در اختیار مرغداران و دامداران قرار می گیرد.

3***کنستانتره میوه.

کنسانتره میوه با آبمیوه متفاوت است. در واقع می توان کنسانتره را به آبمیوه نیزتبدیل کرد.

فرایند تولید کنسانتره میوه شامل مراحل کلی:

  • خريد ميوه
  • شستشو
  • آب‌گيري
  • اسيون (حداقل در دومرحله)
  • هوازدایی
  • تغليظ و يا پخت
  • انبارش کنسانتره در مخازن بزرگ

اب میوه ها ونکتارمیوه های موجود در بازار همه شبیه هم هستند و بیشتر افراد تفاوت میان آبمیوه‌ی طبیعی و نکتار میوه را به راحتی متوجه نمی‌شوند.

·  آبمیوه‌ی طبیعی، 100 ٪‌ طبیعی است در حالیکه نکتار میوه حاوی درصد کمتری آبمیوه‌ی طبیعی است و ترکیباتی همچون قند افزودنی و نگهدارنده نیز دارد. حالا میدونی کدومش برای مصرف بهتره؟؟

اولندش هیچکدوم.فقط ابمیوهای طبیعی وخونگی.حالا اگه  مجبورید استفاده کنید. اب میوه ها مثل ساندیس یاازنکتارش بهتره .  ولی اگه شکمو هستید نکتارخوشمزه تره .

امواج الیته......Elite waves

شاخه سنجش ازدور.....remote. sinsing......

سمینارنقدوبررسی جوکهای ملانصرالدین.....

مواد ,کنسانتره ,معدنی ,میوه ,بخش ,فرآوري ,مواد معدنی ,در صنعت ,کنسانتره در ,است در ,مواد معدني

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مسعود آذرخوش